Марешки пред пълната зала Конгресна:”Неделя ставам президент”

November 2nd, 2016 | by vencio1980
Марешки пред пълната зала Конгресна:”Неделя ставам президент”
горещи теми
0

Веселин Марешки събра над 4000 души в зала Конгресна на предизборен митинг и смело заяви ” От шеста позиция, сега социолозите ми дават 3-то място. До неделя ще съм на първо”!

В близо 40 минутна реч, Марешки направи кратък обзор на всички други кандидати и ги нарече с общото ”кандидати на статуквото” и престъпници . Той обвини ГЕРБ в това ,че мислят хората за малоумници и овце като им подхвърлят такава смешна кандидатура като Цецка. Генерал Радев определи като ”неизвестен до скоро човек,който е довел Българските ВВС до разпад” и ,че е назначил любовницата си на апетитни държавни постове. Същото каза и за мъжа на Цачева,който бил назначен в ръководство вуздушен движение на специално създадена за него длъжност  на 12 000 лв заплата.

 

m2

 

 

 

 

 

 

Най-цветущ Марешки беше с кандидата на патриотите Каракачанов. За него Сидеров и Каракачанов били псевдо патриоти, които вместо средни пръсти към управляващите, използвали ”златни пръсти” за укрепване на властта на Пеевски.

Марешки определи себе си като безпартийна кандидатура, независим човек ,на който никой не може да каже нищо. Той каза,че основната му дейност ще е просперитета на всички Българи и борбата с картелите.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook