МИНИСТЪР НАРЕЧЕ ДУПКИТЕ НА ВАРНА ”РЕВОЛЮЦИЯ В ИНФРАСТРУКТУРНОТО РАЗВИТИЕ”!

October 19th, 2017 | by vencio1980
МИНИСТЪР НАРЕЧЕ ДУПКИТЕ НА ВАРНА ”РЕВОЛЮЦИЯ В ИНФРАСТРУКТУРНОТО РАЗВИТИЕ”!
градска инфраструктура
0

Министър Николай Нанков ( на регионалното развитие и благоустройството) , който вчера бе на посещение във Варна определи инфраструктурата на Варна като ”революция в инфраструктурата”. Министър Нанков, освен че съвсем не е наясно с огромните проблеми на този град, си позволи да дава прогнози за бъдещите мандати на Портних. Според него кмета Портних се справял толкова добре, че още един мандат поне не му мърдал. Само ние Варненци си знаем колко добре се справя кметчето , харчещо по 15 000 лв за елха и 37 000 за две LED  ленти. А какво да кажем за разбитите тротоари в цяла Варна , правещи невъзможно придвижването по тях. За дупките и погълнатите в тях коли сме писали десетки статии. Размерите на чудовищните кратери стигна до тям , че преди месеци цял погълнаха и цял автобус.

avtobus-1-650x250

„Следя всички инфруструктурни проекти на Варна. Кметът не е много хубаво да го хвалим, че да не вземе да се отпусне. Но е факт, че с изключителен напредък се движат нещата. Проблемът при нас е, че винаги при устройствените процедури и процедурите за обществени поръчки се бавят нещата. Тук общината се справя перфектно с тежките процедури по отчуждаване на етапи, говоря за бул. „Левски“ и „Сливница“, коментира Нанков.

Останалата част на интервюто на Нанков премина в обещание за евентуални ремонти на пътя за Златни Пясъци,АМ Черно Море . Разбира се не бяха посочени конкретни срокове за това, но бяха използвани така познатите ”евентуално”, ”ще”, ”имаме желание”….и.т.н.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook