МИНУТИ ПРЕДИ ТРАГЕДИЯТА НА АСПАРУХОВ МОСТ: МИСИРКИТЕ ПОХВАЛИХА АНАЛИЗА НА АПИ!

October 23rd, 2020 | by vencio1980
МИНУТИ ПРЕДИ ТРАГЕДИЯТА НА АСПАРУХОВ МОСТ: МИСИРКИТЕ ПОХВАЛИХА АНАЛИЗА НА АПИ!
градска инфраструктура
0

Минути преди тежкия инцидент, при който тежкотоварен автомобил падна от Аспаруховия мост,  от АПИ публикуваха доклад за състоянието му.

Аспаруховият мост във Варна е в добро общо състояние. Заключението е на независими пътни експерти от научноизследователската общност – преподаватели от Университета по архитектура, строителство и геодезия и Висшето строително училище “Любен Каравелов”, както и експерти от “Научноизследователски строителен институт – НИСИ”……..започнаха вкупом да бълват всички мисирки на хранилка от общинският бюджет.

Хвалебствените оди за кмет и община са нещо ежедневно и нормално за тях, така че не им беше трудно да напишат същото и за решението на АПИ. По ирония на съдбата именно докато си произвеждаха смешните новини се случи и тази трагедия, сякаш и да им покаже колко са жалки. Никой от т.н медии не попита някой експерт от АПИ, как е възможно мантинели на 50г да гарантират безопасно движение по моста ? Как е възможно изобщо мост ,който не е ремонтиран 50г да е безопасен ? И най-важният въпрос : Кога ще се ремонтира изцяло ?…….А забравихме ……според мисирките вече е ремонтиран, или поне те така твърдят!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook