Минчо Христов и Стела Банкова се присъединиха към Костадин Костадинов и ПП Възраждане

February 23rd, 2017 | by gino
Минчо Христов и Стела Банкова се присъединиха към Костадин Костадинов и ПП Възраждане
горещи теми
0

Най-накрая политологът Минчо Христов се реши и се впусна в изборната надпревара на предсрочните парламентарни избори. Той се явява заедно със Стела Банкова и Костадин Костадинов. Те се явяват от движение „Възраждане“. Минчо Христов е водач на листа от 25-и МИР София и град Пловдив, като участват под номер 14.

Минчо Христов е бивш независим депутат в 40-то Народно събрание. Сред последните му постижения е свалянето на скандалния закон за концесиите, за който политологът първи адресира лично писмо до президента Румен Радев. Първа телевизия Евроком оповести за този скандален закон. Негова е и заслугата за отпадането на така наречената „такса електромер”, която е спестила до сега над 600 лева от всеки един абонат.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов нашумя много в последно време с издаването на алтернативен учебник по родинознание, който стана хит на пазара и двете му издания свършиха за броени дни. Скандалния учебник бе заклеймен като неетичен и нетолерантен. Освен с този учебник Костадинов се занимава и с възстановяване на войнишки паметници и до скоро бе директор на Добричкия музей. След като Костадинов обяви участието си в изборите бе уволнен от кмета на Добрич.

ПП Възраждане се явява за пръв път на парламентарни избори. Още в началото лидерът Костадинов заявява, че никога и при никакви обстоятелства партията няма да влиза в коалиция с други партии и ще отстоява своите принципи без компромиси. Членовете на Възрждане с гордост казват, че те са първите, които са започнали първо с действия и после с обещания. Благодарение на тях само с техния труд и собствени средства вече са възстановени много български паментици и това е само началото. Дали ще успеят да изчистят и корумпираните политици зависи от всички нас.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook