Небето ни вече е Американско!

September 10th, 2016 | by vencio1980
Небето ни вече е Американско!
горещи теми
0

КРАЙ ! Българските ВВС бяха унищожавани с години, а вчера беше официалното поклонение пред тях. България вече няма самолети, които да и охраняват небето. Това от вчера изпълняват  самолети на друга Държава, поради невъзможността на България да изпълнява т.н ”еър полис” . Четири изтребителя F-15 от от състава на 194-та ескадрила на ВВС на САЩ   започнаха въздушно патрулиране над България.

Като цел на мисията се посочва „обезпечаването на неприкосновеността на въздушното пространство на съюзниците и засилване на въздушното патрулиране в рамките на марките за поддържане на увереността на съюзниците в НАТО“……..Да звучи добре , мирна миси с цел опазване на въздушното ни пространство. Но по-добре ще звучи същите тези наши съюзници да ни поддържат  увереността в НАТО, като ни въоръжат ! Така хем няма да им се налага да изпращат техни самолети да патрулират, хем ще са и по-спокойни. НАТО много добре знае,  че пазим ли неприкосновеността на нашата граница, ние пазим и тях!

Мисията има две страни – едната е гарантиране на сиурността на страната, а другата е разрушеното его на нашите ВВС и изцяло на армията ни. Хилядите достойни Български военни трудно ще преживеят факта ,че са част от една армия, която системно се унищожава и унижава. Която не и се възлагат функции да пази Родината , а за сметка на това го прави чужда армия.

Унижението за България е пълно! От днес вече ние официално не сме независима Държава!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook