Невидимият кмет с видима инспекция на Стадион Варна!

November 21st, 2015 | by vencio1980
Невидимият кмет с видима инспекция на Стадион Варна!
спортна инфраструктура
0

В началото на тази седмица Министърът на младежта и спорта Красен Кралев инспектира строителството на стадион „Варна“ заедно с кмета на града Иван Портних и областния управител Стоян Пасев. Невидимият иначе кмет гордо застана за няколко позьорски снимки с изцъкления си поглед пред няколко ”независими медии”, поканени избирателно за тържественият момент :). Иван Портних ”смело” заяви крайният срок за завършването на обекта (2018 год.) и подробно запозна медиите с детайлите по бъдещият стадион. “Радетелят” за нов стадион на Варна, до момента се криеше като лалугер от хиена при всеки въпрос свързан с т.н ”ДУПКА”. Но сега при първият излят бетон, побърза да излезе и да си направи няколко PR снимчици и да започне да облъчва обществото все едно той е дал началото на строителството.

инспекция 1

Припомняме ви и няколкото негови изявления по този казус :

8.3.2015 год в kmeta.bg :” Общинският съвет да реши бъдещето на стадион “Варна”.Провокиран от нестихващата активност в социалните мрежи по “сагата със стадион Варна”, Портних припомни, че той не е страна по казуса и негов представител не участва в дружеството “Спортен комплекс Варна”, в което като апортна вноска на общината са включени стадионът, земята под него и прилежащите терени.” Знам, че има активност във фейсбук по отношение на сагата със стадион Варна. Да, и аз искам нов стадион за Варна, но приемам като провокатори протестиращите” (на 27.2.2015год се проведе протест организиран от фейбук групата Искам нов стадион за Варна)

…..г-н Портних, когато имаше само една дупка с кал не бяхте страна по казуса! А сега след като взе да се лее бетон, как така станахте? Защо нарекохте протестиращите за стадиона провокатори? Да разбираме ли, че след като давате  краен срок за завършването на стадиона сте отговорен вие вече за него? Къде беше вашата позиция, когато гражданите излязоха на протест за стадион Варна? Вие като техен кмет подкрепихте ли ги? НЕ! Вие се скрихте, а сега изпълзяхте в удобният момент ! Това е всичко друго, но не и мъжка постъпка!

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook