Ненчев неадекватен:”Разполагаме с достатъчно самолети МИГ 29”

August 25th, 2016 | by vencio1980
Ненчев неадекватен:”Разполагаме с достатъчно самолети МИГ 29”
горещи теми
0

Самолети F 15  на ВВС на САЩ ще охраняват небето на Бълария. Два американски изтребителя ще изпълняват т.н ” еър полисинг” на  въздушното ни пространство от 9 септември в продължение на една седмица. Според Ненчев, цялата мисия, ще бъде изцяло на разноски на САЩ. Българската страна не дължи нищо по този договор.

Дотук добре, но винаги ли ще е така ? Винаги ли ще е безплатно ?

Ненчев обаче е на друга писта! Според него не се предвижда вариант т.нар. Eър полисинг да бъде повторен, защото “разполагаме с достатъчно МиГ-29, които биха могли да се справят“.:)

Ненчев даже отиде и по-надалеч. Според него и без американска помощ е можело да се справим с опазване на въздушното ни пространство. През ноември сме щели да получим последните два двигателя, т.е. общо шест, и ще имаме  три изправни МиГ-29. Простата математика показва ,че към момента тогава имаме един самолет, който пък има проблем с колесника и също не може да лети. :)

Къде видя министър Ненчев ”достатъчно самолети ”,само той си знае. И след като само можем да патрулираме в нашето въздушно пространство, защо са нужни американски самолети?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook