Нинова нападна Бойко: По природа е страхливец !

March 7th, 2017 | by vencio1980
Нинова нападна Бойко: По природа е страхливец !
горещи теми
0

 

“Борисов се отнесе лековато към този дебат, гледа на него като шоу или мач. Обясни ми, че ще стоим отстрани и ще ръкопляскаме или освиркваме”, заяви в студиото на „Здравей, България” по NOVAлидерът на БСП Корнелия Нинова седмица след проваления дебат.

„С Бойко Борисов имахме различни условия за дебата. Той настояваше да е с експерти, а аз – да е лидерски. Ние смятаме, че експертите не могат да носят политическа отговорност. Лидерите носят отговорност. Той искаше да е с експерти”, поясни тя. Още миналата седмица, когато двамата лидери не се разбраха, Борисов заяви, че с Нинова не са гаджета, че да си говорят очи в очи.

Тя твърди, че не е имало предложение за дебат от две части – разговор между екипите и после само лидерски дебат между двамата. Такова предложение не е имало, казва тя. Борисов пък посочи миналата седмица, че е важно да се видят екипите, които обещават едно или друго.

„Бойко Борисов нито веднъж през 15-годишната си политическа кариера, не пожела да се изправи лице в лице срещу опонента си.

Той просто е страхлив по природа. Не се е уплашил от мен , бяха думите на Нинова.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook