НИСКА ТОПКА. КМЕТЧЕТО СИ ПРАВИ PR НА ГЪРБА НА ДЕЦАТА.

March 26th, 2019 | by vencio1980
НИСКА ТОПКА. КМЕТЧЕТО СИ ПРАВИ PR НА ГЪРБА НА ДЕЦАТА.
горещи теми
0

Казват, че добрия PR трябва да е насочен към човешкия контакт , да умееш да слушаш и да казваш на хората това което искат. Кметчето на Варна не изпълнява  нито едно от тези  три условия. Това автоматично го прави човек, който не прави  и не разбира от добър PR. Въпреки това, този човек не спира да ни облъчва чрез профила си с красиви картинки за светло бъдеще. Варненци вече са свикнали с това и не обръщат внимание на включванията на кмета.

Днес обаче, кметчето реши да разведри малко обстановката. Защо пък да не си направи PR на гърба на 6 годишно дете . Няколко ”медии”,които са на хранилка към общината отразиха подробно сърцераздирателната среща между кмет и 6 годишно дете. Това обаче не е обикновена среща, това е среща на дете ,което обича кмета на града в който живее и само взема инициативата да се види с градоначалника.

Ето какво написаха купените медии:

6-годишният Алекс трогна днес кмета на Варна Иван Портних. Малчуганът поднесе на градоначалника лично изрисувани картички със сърчица и надпис: “Кмете, обичам те”, сътворен типично по детски.
Момченцето дойде в детска градина “Светулка”, където кметът, заедно с председателят на Народното събрание Цвета Караянчева огледаха ремонтираната сграда на най-старата детска градина във Варна.
На въпросът “Ти защо реши да дойдеш тук”, Алекс отговори простичко по детски: “Знаех, че кметът ще е тук и исках да го зарадвам!”

 

Интересно е , нали ? Няма как след такова четиво нормален човек да не си зададе няколко въпроса . Как изобщо 6 годишно дете знае какво е кмет и какви функции има тази длъжност ? Как това дете е станало сутринта и е решило да дойде в точно тази детска градина, да поздрави кмета ……че дори и да му направи картичка с надпис ”обичам те ”.  Всички тези ”спонтанни ” действия на това дете щяха да са много красиви, ако не бяха просто един грозен PR на самозабравил се феодал .

ОСТАВКА !

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook