ОБЕЩАНО И НЕИЗПЪЛНЕНО ОТ ПОРТНИХ: 9.2015г.”Край на ВИК авариите в Аспарухово”

August 22nd, 2016 | by vencio1980
ОБЕЩАНО И НЕИЗПЪЛНЕНО ОТ ПОРТНИХ: 9.2015г.”Край на ВИК авариите в Аспарухово”
градска инфраструктура
0

Предизборната кампания на Портних през есента на 2015г . премина с доста обещания за промяна, голяма част от които бяха за квартал Аспарухово. Бяха представени десетки цветни картинки с крадени архитектурни елементи , като идейни проекти за развитие на район Аспарухово . Те включваха закрити басейни, виенски колела и всякакви други чудесии, които беше ясно, че няма да се случат.

Обикновеният жител на аспарухово искаше да се оправят най-основните неща- деретата и проблема с ВИК авариите. Тогава Портних смело заяви ” Край на ВиК авариите – ЩЕ направим ремонт на централния водопровод за Аспарухово, с осигурени 3 млн. лв. от правителството. Предстои изграждане на нов водопровод за Галата ” ! Не само това, Портних отиде и до крайности като се зарече да направи Аспарухово Образцов квартал.” Квартал „Аспарухово” е на път да се превърне в най-благоустроен, защото там започва практическото изпълнение на много проекти. В района стартира работа по озеленяване, парково строителство, цялостна рехабилитация на улици, изграждане на рибарско пристанище, атракции, детски и спортни площадки ” . …..смели обещания ,които засилиха очакванията на хората в предизборната кампания. Как да не гласуваш за такъв кмет :)

Да ама НЕ! Проблемът в ВИК авариите в Аспарухово е почти всекидневен. Отново много ЩЕканки , отново много пъти ”Браво кмете” , а реално никаква свършена работа!

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook