Опасни мантинели на Аспарухов мост! АПИ и Община Варна си прехвълят отговорността за подмяната им!

October 27th, 2020 | by gino
Опасни мантинели на Аспарухов мост! АПИ и Община Варна си прехвълят отговорността за подмяната им!
градска инфраструктура
0

Мантинелите на Аспарухов мост са ръждясали, изкъртени на няколко места и са наистина опасни за преминаващите автомобили. Преди седмица камион падна от моста и водача загина. Днес също имаше инцидент с автомобил, който за късмет мина без пострадали. Какво трябва да се случи и колко хора още трябва да пострадат, че отговорните за безопастността на моста да се размърдат?

Твърденията на АПИ, че моста е безопасен и не се нуждае от спешен ремонт са цинични. Както се вижда от снимките, които направихме на няколко места мантинелата буквално е изкъртена и едва се държи. Това положение е от повече от година както се вижда от Gmaps.com.

асп1

 

Кметът на Варна Иван Портних се накъса да ни обещава ремонт на моста, но щом стане въпрос за проблемите той прехвърля отговорността на АПИ. Чудно как излиза с гръмки обещания за нещо, което после се оказва, че не зависело от него? Във Варна обаче няма медии, които да му зададат този въпрос.

От своя страна АПИ прехвърля отговорността на Община Варна, която уж стопанисвала моста. Така виновни за състоянието на Аспарухов мост отново няма!

 

123078761_348780652852975_1601447175000947226_n

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook