ОСЪДИХА ОБЩИНА ВАРНА ЗАРАДИ ДУПКИ!

March 27th, 2018 | by vencio1980
ОСЪДИХА ОБЩИНА ВАРНА ЗАРАДИ ДУПКИ!
градска инфраструктура
0

Застрахователна компания осъди Община Варна за автомобил, претърпял щети след минаване през дупка в настилката на Аспарухов мост.

Случаят е от 20 декември 2016 г. Служебна „Шкода” попаднала в необозначена и необезопасена дупка в  началото на моста в посока „Аспарухово”. Според описание на свидетел по делото, колата минала през внадка, в която имало стърчащи железа и това било причината за инцидента. Увредени били предната дясна гума и тасът. Колата имала застраховка „Каско” и така разходите по отстраняване на щетите били поети от застрахователя.

Аспарухов мост е част от автомагистрала “Черно море”, респективно от международен път Е-87 и републикански път I-9. Стопанисването на път І-9 на територията на Варна се извършва от Общината. Аспарухов мост попада в урбанизираната територия на града.

Припомняме ви ,че това е пореден случай за който варненци плащат сметката за некадърното управление на Портних. Преди около година Общината отново беше осъдена, пак заради ”перфектната ” си инфраструктура.Въпреки тези очевадни проблеми Портних не взема мерки. Фирмите изпълнителки си остават същите, а средствата наливани в тях все повече и повече

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook