ОТНОВО ЗАПОЧНАХА ДА КРЪЩАВАТ ДУПКИ ВЪВ ВАРНА!

August 28th, 2017 | by vencio1980
ОТНОВО ЗАПОЧНАХА ДА КРЪЩАВАТ ДУПКИ ВЪВ ВАРНА!
градска инфраструктура
0

Спомняте ли си церемониите по кръщаването на дупки във Варна? Да в недалечното минало, преди 5-6 години това  беше ежедневие за будните варненци, които милееха за града си. Варна беше потънала в кратери на всеки един булевард и улица.За всяка една дупка, хората избираха за патрон на разрушения пътен участък някой важна фигура от общинската администрация, защото именно общината е отговорна за състоянието на асфалта. След всяка инициатива за кръщаване на дупки, фирма за улична поддръжка спешно започваше запълването на участъка. Правеше впечатление бдителността на общината,която дори и не се нуждаеше от сигнали, а следейки церемониите, реагираше мигновено.

Как са нещата в момента?!  Перманентно западащата инфраструктура на Варна вдъхнови отново варненци. Преди седмица граждани боядисаха голяма дупка във Варна на ул. Драва Соболч, кръщавайки я ГЕРБ. Въпреки сигналите общината все още не е реагирала.В този ред на мисли и едно бегло сравнение администрацията на Кирил Йорданов се справяше по-добре, понеже имаше сформиран отряд за бързо реагиране и всяка дупка която излезе в медиите беше ремонтирана за няколко дена.

dupka

Явно управлението на кмета Портних е по-слабо и граждани коментираха, че ще последва поставянето на негов портрет в дупката .  Нужно ли е портрета на Портних да украси една от многото дупки във Варна, да се задейства някой от Общината?  Връщат ли се времената на Кирил Йорданов?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook