Очаквани още един предимно слънчев ден

November 8th, 2020 | by gino
Очаквани още един предимно слънчев ден
горещи теми
0
В равнинната част от страната и на места в котловините ще се задържи с ниска облачност или мъгла= През по-голямата част от деня в равнинната част от страната и на места в котловините ще се задържи с ниска облачност или мъгла.

Над останалата част от страната ще е предимно слънчево. Ще се появи съвсем слаб изток-североизточен вятър. Минималните температури ще са между 1 и 6 градуса. Максималните температури ще са от 9-10 градуса в местата с трайна ниска облачност до 17-18 градуса в районите, където ще бъде слънчево през целия ден.

 

Атмосферното налягане ще се понижава, но ще се задържи по-ниско от средното за месеца.

 

Над Черноморието през по-голямата част от деня ще има значителна ниска облачност, в отделни райони с мъгла. След обяд ще има по-съществени разкъсвания на облачността до предимно слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър.

 

Максималните температури ще са между 13 и 16 градуса. Температурата на морската вода е около 16 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

 

Над планините ще е предимно слънчево и топло за сезона. Сутринта на места в котловинните райони ще има мъгла. Ще духа слаб изток-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 15 градуса, на 2000 метра – около 9 градуса, съобщават от НИМХ.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook