ОЩЕ ЕДИН ПРЕЗРЯЛ ГЕРБЕР ОКАПА!

November 17th, 2017 | by vencio1980
ОЩЕ ЕДИН ПРЕЗРЯЛ ГЕРБЕР ОКАПА!
горещи теми
0

Поредният бушон на ГЕРБ изгоря! Димитър Главчев стана жертва на безумната политика на Борисов да тушира общественото недоволство с оставки. Главчев подаде оставка като председател на парламента. Решението е взето тази сутрин, след като министър-председателят Бойко Борисов прекара повече от час в кабинета на Главчев и председателите на парламентарните групи.

Официалното изявление на Главчев беше в познатия стил за членовете на тази партия. Мотото там е едно и също ”Не съм важен аз, а партията ” . “Искам да се възстанови нормалната парламентарна обстановка в залата и по никакъв начин да не хвърляме сянка върху предстоящото председателство” , бяха ”искрените думи” на Главчев. След това бившият парламентарен шеф продължи с отново познат рефрен – “Когато има някакъв проблем, ние веднага реагираме, за разлика от други”. ГЕРБ правят грешки, но като има проблем ги поправят ……колко благородно. Да чакаш нещо да излезе наяве, и чак тогава да режеш на месо.

Главчев определи оставката си като морален акт, тъй като правителството работи добре и той трябва да даде пример за възстановяване на парламентаризма. Отново проблеми се решават с оставки, а не с конкретни реформи. Борисов управлява така вече 9 години, без конкретни решения за належащите проблеми. Сменят се само лицата, но не и политиката. Перманентната подмяна на едно лице с друго се използва като фалшив катализатор за имитиране на реформи.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook