Петър Христов уредил среща на Цветан Цветанов с престъпник?

January 10th, 2018 | by vencio1980
Петър Христов уредил среща на Цветан Цветанов с престъпник?
горещи теми
0

В качеството на какъв Петър Христов е свързал в среща бившия министър на вътрешните работи Цветанов с някакъв престъпник?

Това попита по време на пресконференция зам.-председателят на БСП Кирил Добрев.

Според Добрев основният въпрос е могат ли институциите да гарантират сигурността на гражданите.

Добрев зададе поредица от въпроси – Къде е извършена срещата? Била ли е обезпечена? Вярно ли е, че същият човек, който е защитен свидетел, лично е екзекутирал няколко от жертвите? Все въпроси, които ни ги пробутват в 90-ата минута на срещата“, коментира той.

Журналисти припомниха, че и по времето на правителството на Тройната коалиция тогавашният министър Румен Петков се е срещал с осъдените братя Галеви.

“След тази среща Румен Петков си отиде, надявам се Цветан Цветанов да отговори на обществото. Няма как министър и престъпник да се срещат! Това може да се случва в друга държава, някъде далече на изток. Ние сме държава от ЕС. Как и по какви правила е проведена тази среща, питайте на следващата пресконференция и нека управляващите поемат отговорността и обяснят”, посочи зам.-председателят на БСП.

„Искам да приключа с наглото убийство на Петър Христов. Дали е политическо или бизнес, не мога да кажа, защото днес границата между политиката и бизнеса е много размита, посочи още Кирил Добрев. По думите му Велико Търново е поредното феодално владение, в което някой, за да си позволи да прави бизнес, е трябвало да води разговори с този човек. И да не ни пробутват теории за “Килърите” и “Наглите”, коментира Добрев.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook