ПОБЕСНЕЛИЯТ ДОБЕРМАН НА ГЕРБ ПОДАДЕ ОСТАВКА!

October 9th, 2017 | by vencio1980
ПОБЕСНЕЛИЯТ ДОБЕРМАН НА ГЕРБ ПОДАДЕ ОСТАВКА!
горещи теми
0

Бясното куче на ГЕРБ-Антон Тодоров, който в последните дни разбуни духовете е подал днес оставка. Или поне това е официалната информация. Днес Тодоров е изпратил сърцераздирателно писмо до съпартийците си , в което ги уведомява за взетото уж от него решение. Оставката му е в краен контраст с типичната безочливост и ГЕРБаджийска наглост , която се излива от образа на този човек. Официален повод за напускането  му е заради скандала след участието му в петък в “Здравей” България” по NOVA, предизвикан от репликите му към водещия Виктор Николаев. Ето какво гласи и обръщението:

„Заради опитите моята реплика да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидер и милионите хора, гласували за нея, моля да приемете оставката ми като народен представител”, пише Тодоров в писмото си.

“Поднасям още веднъж своите извинения към журналиста Виктор Николаев, към зрителите на Нова телевизия и към всички български медии, които волно или неволно съм засегнал с участието си. Заявявам категорично, че заради моя култ към свободата и онова, за което съм се борил повече от 28 години, че няма да позволя да бъда превърнат в нарицателно за цензура и заплахи. Несвободата на медиите и журналистите в България е нещо, което се свързва с режим, срещу който аз цял живот съм се борил. Изконно правило за мен е, че четвъртата власт е абсолютно независима от останалите. Свободата в медиите за мен е основна ценност, която позволява да бъдат защитавани фактите”

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook