ПОЛИЦАИТЕ ”ИЗЯДОХА” ПАРИТЕ ЗА ДЕЦАТА

November 14th, 2020 | by vencio1980
ПОЛИЦАИТЕ ”ИЗЯДОХА” ПАРИТЕ ЗА ДЕЦАТА
Без категория
0

Подоходният критерий за получаване на детски надбавки ще се запази и догодина . Пълният размер детски ще получават хора с доход от 510 лв. на човек от семейството. В момента прагът е 410 лв. 80% от детските ще се дават, ако доходът е 650 лв., а не 510, както е сега.

90% от българските деца  ще бъдат отново дискриминирани, за сметка основно на децата от малцинствата. А правителството пак противопоставя хората. Управлението дискриминира образованите и работещи хора в полза на необразованите, не работещите и паразитиращите. Децата на работещите родители са дискриминирани, а точно те са които пълнят огромна част от бюджета на тази ” Държава”.

В цяла Европа получаването на детски надбавки означава грижа на държавата към децата, а тук тези пари са като опция за преразпределение и купуване на определени симпатии. В случая идеята на управляващите е да има допълнително пари за заплати на полицаи. Същите тези полицаи,които пребиваха и обгазяваха нашите деца преди 2 месеца. Същите тези ще вземат пак пари отгоре, да пазят заграбеното от Хунтата.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook