Попова излезе по-мъж от Плевнелиев и Борисов!

April 12th, 2016 | by vencio1980
Попова излезе по-мъж от Плевнелиев и Борисов!
горещи теми
0

Вицепрезидентът Маргарита Попова отправи критика към българските власти, че мълчат за изказванията на турски политици на учредителната конференция на партия ДОСТ. Попова изрази недоумение как от Президенството и от външното ни министерство няма реакция по този въпрос.
“Два са субектите в държавата, които изпрeварващо, а не влачейки се след събитията, досега трябваше да имат коментар по този въпрос. Това са Външното министерство и макар и по-малко – Президентството в лицето на президента. Няма говорене нито от едното, нито от другото място и аз съм в неловка ситуация .Има ли българската дипломация своята стратегическа дълбочина за защита на националните интереси и докога българската ще крета след събитията, кога ще очертае ясно националния си интерес и ще го защитаваме пламенно и докрай, и просветено?”

Г-жа Попова излезе много по-голям мъж от премиера Борисов и президента Плевнелиев, като индиректно ги обяви в неадекватност. Което и към моментната ситуация си е и самата истина ! Тиквата мълчи, Мистър Бийн мълчи ,само Попова говори !  Що за неадекватен управник трябва да си за да не реагираш на тази агресия от турските политици. Местан на няколко пъти се опита за замаже положението като припомни думите на Станишев ” Там където има българи е България”. Да, но това е казано в духовен смисъл на думата а не в териториален. А думите на турския политик бяха ” където се говори турски език, това място за нас е ЧАСТ от нашата Родина”.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook