ПОРТНИХ: ВДИГАМ ВИ БИЛЕТЧЕТО ЗА АВТОБУСА!

January 7th, 2019 | by vencio1980
ПОРТНИХ: ВДИГАМ ВИ БИЛЕТЧЕТО ЗА АВТОБУСА!
градска инфраструктура
0

Кметчето Портних днес пак се изяви. След като каза, че бул.Левски ”трябва да е готов” до месец април, той заговори и за болната си тема-интегриран градски транспорт.До март месец хартиените билетчета в градския транспорт на Варна ще отпаднат, а гражданите ще плащат за пътуването си само с електронни карти и билети,заяви Порних. ОБЕЩАНО ! Записваме си го и месец март пак ще ви търсим г-н Кмете !

Европрограмата “Интегриран градски транспорт – Варна” бе една от гордостите на кмета Иван Портних още при заставането на кметския стол на Община Варна! Това обаче се превърна и в най-грандиозния провал на Портних, доказвайки неговата некомпетентност да се справи с важни за град Варна въпроси.

По-важната новина за клиентите на Градски Транспорт беше лошата новина, че билетчето във Варна нямало как да остане 1 левче. Иначе чичо Портних щял да се бори за това, но едва ли щял да успее да го задържи . Не било лесна задача, защото когато тази цена е била приета, за заплати в общинската фирма „Градски транспорт“ са отивали 4 млн. лева. Сега общинския превозвач е монополист и фонда е четири пъти по-голям, а се очаква и да се увеличи с още 2 млн. лева тази година.

Според непотвърдена информация в кулоарите на Община Варна се обсъждала цена от 1.50 лв. Честито на Варненци !

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook