ПОРТНИХ ВЗЕ ЗА ЗАМЕСТНИК-КМЕТ-ДЯСНА РЪКА НА КИРИЛ ЙОРДАНОВ!

March 31st, 2016 | by vencio1980
ПОРТНИХ ВЗЕ ЗА ЗАМЕСТНИК-КМЕТ-ДЯСНА РЪКА НА КИРИЛ ЙОРДАНОВ!
градска инфраструктура
0

Интересни назначения се случват през последните дни в Община Варна. Бившият зам.-кмет на Кирил Йорданов в Община Варна -Коста Базитов влезе в екипа на кмета Иван Портних. Коста Базитов е бил поканен на разговор лично от кмета Иван Портних. За това се похвали и самия Базитов, който с нескрито самочувствие заяви ” Кирил Йорданов ме покани през 2000 година да заеме поста, така е постъпи сега и Иван Портних.Поканата от страна на кмета е оценка за мен“.

Коста Базитов бе дългогодишен заместник на Кирил Йорданов. Често той заместваше дългогодишния бивш кмет на Варна в негово отсъствие. Същият има голяма вина за състоянието на града по онова време. Още преди оставката на Йорданов през 2013 г. Базитов получи поста областен управител на Варна от правителството на ГЕРБ.

Интересно какво толкова е видял Портних в човек който беше заместник толкова години на Кирил Йорданов. Същият Кирил Йорданов който бе свален след невиждани дотогава протести. С какво толкова Коста Базитов би бил полезен на Портних ? Нали точно Портних обеща промяна в модела на управление. По-достъпна, по-прозрачна и по- вежлива администрация. С човек като Базитов ли смята да постига това? С човек който стана именно синоним на това срещу което уж се бори Портних. Явно в Община Варна нищо не се променя! Системата е същата , само лицата са различни. Моделът Кирил Йорданов е жив! Той се е проектирал върху сегашния кмет.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook