Портних изтрещя:”Варна ще е кандидат за Европейска столица на спорта”

September 19th, 2016 | by vencio1980
Портних изтрещя:”Варна ще е кандидат за Европейска столица на спорта”
градска инфраструктура
0

Варна ще се кандидатира за Европейска столица на спорта през 2019 г. Това съобщи кметът Иван Портних. Повод за това смело изказване било , че Варна е единственият град, който е предоставил общинските бази безплатно на спортните клубове.Извършени  са много усилията  през последните години по отношение на спортните бази в града. (тук точно не е асно какво е извършено, освен един вътрешен ремонт на ДКС с пари от Държавата) .

Портних смята , че обновяването на Спортна зала (само отвътре , отвън се разпада) и на Юнашкия салон, Варна отговаря на изискванията да се кандидатира за Европейски град на спорта през 2019 г.

Странни възгледи за Европейска столица на спорта има  Портних! С ремонт на един салон няма как да претендираш да си някаква Европейска столица изобщо, а камо ли такава на спорта. Град, който няма стадион ! Град в който предствителния отбор играе домакинските си мачове не във Варна, а в съседната Каварна. Град в който ”стадион”  Спартак прилича по-скоро на пасище, отколкото на стадион. ……. не, това не може да е Европейска столица на спорта!

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook