Приоритети и герберски PR: Първо снимките с Бойко, а после може да почне спасяването на бедстващите хора

December 31st, 2016 | by gino
Приоритети и герберски PR: Първо снимките с Бойко, а после може да почне спасяването на бедстващите хора
горещи теми
0

“Аз съм на място. Обещавам, че всички ще посрещнат Новата година там, накъдето са тръгнали.”– това гордо рапортува от профила си в социалната мрежа премиера в оставка Бойко Борисов, публикувайки серия от селфита със спасители.

Информацията за бедстващи автомобили и верижни катастрофи бе разпространена от всички медии още следобедните часове на вчерашния ден. Близо ден стотици хора бедстваха в автомобилите си без никаква помощ или информация. Социалните медии бяха заляти от снимки и видеа от местата на виелиците, но действия от страна на държава – нула. Както и в други случаи сме били свидетели у нас държавните служби се задействат само когато лично дойде ТОЙ!

Сценарият е ясен. Изчаква се ТОЙ да дойде. Предварително се подготвят медиите, спасителите и техниката се строяват и се докладва, че всичко е готово. Има си строги правила: Първо са снимките с Бойко, после “спонтанни” интевюта с него, където пак се напомня колко магистрали са построени, колко пари са събрани и как сега ЛИЧНО ТОЙ ще ръководи спасителните действия, ще дава наставления и ще организира тежката техника…. Естествено въпроси от рода защо същата тази тежка техника не се е задействала веднага, защо няма план за дйествия при криза и защо по дяволите в тази държава всички служби се задействат само, когато Бойко е на място.

15726294_1918871295007598_6885101224072420997_n

 

У нас възникват въпроси какво ще правим догодина, когато ген. Радев ще назначи служабен премиер. Как тогава ще работят службите без ръководството и съветите на Бойко Борисов? Остава ни само да се молим или да няма бедствия или колкото се може по-скоро Борисов да си се върне на власт!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook