Само при нас: Окончателният проект за Стадион Варна!

November 16th, 2015 | by vencio1980
Само при нас: Окончателният проект за Стадион Варна!
спортна инфраструктура
0

Ето го! Новият проект за стадион Варна разкрива едно невероятно съоръжение което ще краси Варна. Освен от естетическа гледна точка стадиона ще има и изключително важно значение за бъдещото развитие на града. Новият стадион ще е за 22 000 зрители, игрището ще бъде завъртяно на север и юг и напълно ще отговаря на изискванията на ФИФА за разполагане на вратите. Архитект на проекта е Даниел Вълканов, който проектира и стадиона на „Лудогорец” в Разград.Към стадиона на една от външните му страни ще бъде изградено и лятно кино. Проектирани са и други атракциони с цел бъдещата издръжка на съоръжението.

stadion varna 1983Arena Varna

Стадион Варна през 1983 година на мача Спартак-Манчестър Юнайтед и стадион Варна който очакваме през 201. ,  …….. до края на това десетилетие!

В момента на стадиона се работи усилено (очаквайте репортаж и за това). Изгражда се подземният паркинг, който ще е с 1500 паркоместа. Хубаво е ,че се е запазил оригиналният архитектурен вид на стария стадион. Площада пред него,административната сграда отпред и двете стълбища към стадиона поразително напомнят на старият красавец- Юрий Гагарин.

проект5проект 3

проект стадион

Крайният срок за завършването на стадиона е 2019год. Всички във Варна се надяваме, че повече няма да чакаме. Варна се нуждае от това модерно съоръжение!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook