СЕФТЕ: Булевард “Левски” няма да е готов за празника на Варна, въпреки гръмките обещания на Портних

January 27th, 2018 | by gino
СЕФТЕ: Булевард “Левски” няма да е готов за празника на Варна, въпреки гръмките обещания на Портних
градска инфраструктура
0

Тези дни някак тихомълком из медиите бе пуснато кратко съобщение, че ремонтът на булевард “Левски” ще бъде завършен някъде към края на годината ако няма извънредни неща. Постната информация пуската от местната администрация рязко контрастира с началните гръмки обещания как  за празника на Варна ще бъде готов най-грандиозния проект в историята на Варна!

Гръмките обещания от лятото на миналата година бяха дадени лично от Премиера Бойко Борисов, министър Нанков и естествено кмета Иван Портних! Освен ремонта на булеварда беше обещано наесен ( изминалата ) да бъде завършен и ремонта на Аспарухов мост. Естествено ремонт така и нямаше, което още към края на годината породи съмненията за обещанията за завършването на булевард “Левски”. За съжаление както повечето обещани неща тук във Варна и това е на път да не се случи.

За пореден път варненци наградиха премиер и кмет с хиляди “Браво”-та в социалните мрежи без да се замислят, че отново благодарят за ….. обещания и картинки. Всъщност това е моделът на управление на ГЕРБ:

А моделът е: Гръмки обещания, стотици статии по медиите какво ЩЕ се случи, интервюта и много шум. След време тихомълком отлагане или спиране на проектите… Заглушени от поредните обещания…

Всъщност бул. “Левски” поне има шанс да бъде завършен някога за разлика от обещаните от Борисов още в далечната 2009 година АМ “Хемус”, ново пристанище, втори мост, нов парк и виенско колело в Аспоарухово и т.н. Това са видимите резултати за Варна от близо 9 годишното управление на ГЕРБ.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook