Спасител 2.0 е сценарият на Борисов:Предсрочни избори, нарочна загуба и завръщане като спасител!

October 3rd, 2016 | by vencio1980
Спасител 2.0 е сценарият на Борисов:Предсрочни избори, нарочна загуба и завръщане като спасител!
горещи теми
0

Преди месец някъде Борисов пред Нова сподели, че загуба на президентските избори означавало назначаване на предсрочни. Тогава никой не обърна внимание на тези думи. Все пак социолозите даваха пълна подкрепа за която и да е нормална кандидатура на ГЕРБ. Изборът на Борисов да се спре на Цачева е толкова нелеп и безумен, че днес опозицията буквално се втрещи и изобщо не успя да реагира на новината. За сметка на това обаче в социалните мрежи избухна взрив от недоволство, примесено с ирония и подигравки. Ненапразно Бойко кри кандидата си до последно, защото просто не е за показване. Далеч по-стойностните Димитър Николов, Йорданка Фандъкова или дори Иван Портних бяха натикани в ъгъла под предлог, че трябвало после да се правят кметски избори, а това струвало пари. Цецка Цачева е неизбираема кандидатура и всички го знаят. Дамата с мъжка осанка и още по-мъжки глас, дружинната на партията, е еднакво недолюбвана и от свои, и от чужди. Цецка може да влезе на Дондуков № 2 само ако съименникът й Цецко включи в избирателните списъци двата милиона мъртви души и направи фокус те до един да гласуват за НЕЯ. Другото, което Цветанов трябва задължително да стори, е да включи на пълен оборот печатницата за герберски бюлетини в Костинброд! Друг начин няма!

С днешната шокираща кандидатура на Цецка Цачева обаче все повече се затвърждава и мнението, че Борисов иска нарочно да загуби тези избори. Защо Борисов иска да загуби тези избори?! Така ще се отърве от отговорността за приливната мигрантска вълна, която шуми и бучи на границата ни, готова да залее и погълне България. Това е неизбежно и ще се случи… до няколко месеца! Ясно е, че Борисов по този въпрос е безгласна буква в ЕС. А е поел и едни мръсни ангажименти към Европейската комисия, от които не може да се отметне.Ако остане на власт, Борисов ще трябва собственоръчно широко да отвори шлюзовете за мигрантския въртоп, който ще помете и отнесе България!

Ами 16-те милиарда заеми, които трябва да се връщат?!? Ами това, че до 2020 г. всички еврофондове спират и… България умира права!?Да ,Борисов иска да загуби тези избори, а с тях и предсрочните, които ще последват! За да избяга от отговорността за некадърното си и крадливо управление, като стовари на главата на поредния „Орешарски“. А след година “спонтанни” протести ще върнат Борисов на бял кон на власт. А той ще има с кого ( Орешарки 2 ), да се оправдава, че му е съсипал държавата. Овцете блажено ще го следват и ще блеят. Един път този план на Борисов вече успя. При толкова заблудени овце защо този план да не сработи пак?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook