Строителството на стадион Варна – 22.7.2015 г.

July 22nd, 2015 | by vencio1980
Строителството на стадион Варна – 22.7.2015 г.
спортна инфраструктура
0

Датата е 22.7.2015 г -т.н Стадион Варна около 16.00 ч. Двата крана си стоят с непроменено положение .Забелязва се някаква активност в чашата на стадиона. Багер разриваше пръста и работеше една сонда .

stadion3

Това е състоянието на строежа два месеца след като бе обявено официално започването на стрителството .Определено има леко раздвижване но за два месеца ако се движат така този стадион няма да го дочакаме в близките 10-15 години .Няма как такова сериозно съоръжение да се строи от един багер :) и 4-5 работника .

Някой от обслужващите местната власт медии вече обявиха ,че уж сериозното строителство започва през Септември ……познайте защо . Ще видите ,че Портних който уж нямаше нищо общо с казуса Стадион Варна ,пръв ще се щракне пред багерите на строежа в предизорната кампания . Нима има някой който вярва ,че стадиона е започнал да се строи и  г-н Портних няма да си  препише заслугите за това .Той човека се хвали за две саксии на центъра ,а си представете строителство на такова скъпо съоръжение и той няма да се похвали в Facebook .Когато Портних го направи можем да сме сигурни ,че започва нещо да се върши по стадиона .До тогава само се надяваме ,питаме и мечтаем Варна да е един истински Европейски град .Защото голям град не се става с 5 саксии в центъра и 100-на плочки .Големите Европейски градове са такива ,защото имат големи и красиви спортни съоръжения  и  инфраструктура .

 

 

 

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook