ТАРИКАТИ ПЕСТЯТ ОТ СИНЯ ЗОНА ВЪВ ВАРНА.КАК ДА ПАРКИРАМЕ БЕЗ ПАРИ В ЦЕНТЪРА

August 24th, 2020 | by vencio1980
ТАРИКАТИ ПЕСТЯТ ОТ СИНЯ ЗОНА ВЪВ ВАРНА.КАК ДА ПАРКИРАМЕ БЕЗ ПАРИ В ЦЕНТЪРА
градска инфраструктура
0

Синя зона във Варна може да има вече две години,но определено проблемите с паркирането си остават. Така и ще бъде занапред, тъй-като имаме меко казано неработеща общинска администрация, оглавявана от едно подобие на кмет. Балъците си плащат синята зона , а тарикатите -не . А в центъра на Варна е пълно с такива. Читатели на Varnahot.com са не просто възмутен от тарикатите, но и от служителите на общинската фирма, които не предприемат особени действия срещу нарушителите.

Собствениците на МПС в района са си платили и си паркират на обозначените места, но изглежда само те (“балъците”) си плащат. Все повече “тарикати” паркират безплатно автомобилите си на всички възможни необозначени места в Синята зона, и най-вече на местата обозначени в жълто.

Реакцията на служителите на Синя зона е никаква, те просто вдигат ръце ” Не зависи от нас, обадете се на общинска полиция. Ние следим само за местата,които са боядисани в бяло. Не можем да слагаме скоби на коли паркирали на жълто”. Всичко хубаво но при подаден сигнал или не можеш да се свържеш по цял ден или получаваш като отговор” колегите в момента са много заети ”.

Стигнало се е до там ,че пред гаража на наш читател е паркирал автомобил,който си е останал там два дни. След няколко часа опит да се свържи с общинска полиция от там са му казали да звъни на паяка. От там пък са го сюрпризирали с лаконичното ” Няма техническа възможност паяка да влезе в улицата “.

Тарикати,паркирайте на воля. Паркирайте на обозначените с жълто места . Никой няма да ви сложи скоба….никой няма да ви и глоби.

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook