ТЕРОРЪТ НА ВИК ВАРНА ПРОДЪЛЖАВА! ПОЧТИ ЦЯЛА ВАРНА ОСТАВА БЕЗ ВОДА!

December 18th, 2018 | by vencio1980

Цените на водата постоянно се покачват, но това не гарантира на потребителя по-високо качество на предлаганата услуга. Точно обратното, във Варна качеството на живот пада с всеки изминал ден. Да, качество на живот, защото наличието на вода в едно домакинство е един от най-големите показатели именно за това !

Терорът на ВИК Варна и мутрите на Хидрострой сякаш няма край . Като една коледна честитка идва и съобщението за поредното безводие малко преди коледните празници. Щастливците ще са живущите в районът, заключен между бул. “Вл. Варненчик”, ул. “Отец Паисий”, бул. “Цар Освободител” и ул. “Струга, както и абонатите около ул. “Георги Сотиров , район Владиславово -блокове 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, част от І-ви микрорайон – над Пощата, блокове от 18 до 36 вкл. и от 50 до 57 вкл., местностите Жълъдови хълмове, Балъм дере, Лозята и Ментеше. Може да се наложи и спиране на водата в кварталите Чайка и Левски.

И отново ”майсторите” от Хидрострой ще местят някакъв водопровод . Иди разбери местят ли го или не! Важното е ,че затова ще вземат няколко милиона, с активното съдействие на ВИК Варна и Общината! Г-н Вълканов, който е управител на ВИК Варна явно няма необходимия капацитет да се справи със ситуацията . Необходимото време да се докаже е имал , тъй -като управлява дружеството вече 10 години. Време е за ОСТАВКА !

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook