Тъжният плач на Борисов за АМ Хемус

July 2nd, 2021 | by gino
Тъжният плач на Борисов за АМ Хемус
градска инфраструктура
0

Вчера бившия премиер Борисов в поредното си включване на живо се ожали, че му е станало тъжно, че строителството на АМ Хемус било спряно. За пореден път думите му нямат никаква връзка с реалността, но в конкрения случай тъжния плач на Борисов е най-малкото циничен.

Понеже Борисов повече от година се крие от журналисти няма кой да го попита защо през 2016 годинa той еднолично спря строителството на АМ Хемус и то с европейски пари. Тогава  на 15 февруари 2016 година до медиите бе изпратено следното прессъобщение на правителствената информационна служба:

15.02.2016: “Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, Национална компания „Стратегически инфраструктурни проекти“ (НКСИП) незабавно да предприеме действия по прекратяване на процедурата за избор на изпълнители на строителството на АМ „Хемус”

 

зз

Медиите веднага отразиха новината: ТУК , ТУКТУКТУК и ТУК

Ако не беше това решение на Борисов сега чекмеджетата щяха да бъдат празни, а АМ Хемус щеше да е построена с европейски пари!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook