Финансовият министър за хората с 400лв доходи: ”Не винаги е имало ток”

November 6th, 2015 | by vencio1980
Финансовият министър за хората с 400лв доходи: ”Не винаги е имало ток”
горещи теми
0

Наглостта на Горанов е безгранична! Същият този се жалеше на Бойко Борисов как неговите приятели станали милионери, а той не можел да си изхранва семейството с депутатската заплата от 2800 лв.! Сега тоя обяснява на Българина как да живее с 7 пъти  по-малко ! Що за олигофрения е това? Що за овце живеят в тая Държава? Защо всички мълчат, защо това създание не е изметено с масови протести ?
На въпрос как би постъпил, ако трябваше да живее с 400 лева, Горанов заяви: “Щях да положа всички усилия и това да полагам по отношение на тези, за които носят непосредствена отговорност за моето семейство, за моите деца, да им обясня, особено на децата, и затова ходим на курсове, примерно, в Софийската математическа гимназия всяка сутрин в съботния ден, за да им покажа, че само с труд може да се постигне. Бих платил, както и повечето българи биха го направили, бих платил курса по математика на големия син – това бих платил”.

Попитан дали не трябва първо да плати сметките си и какво би правил, ако му дръпнат шалтера, министърът отговори философски: “Бих опитал да си платя всички сметки, докъдето остане… Не винаги е имало ток… Вие ме бутате в посока да ви дам отговор какви са ми приоритетите – аз ви ги дадох”.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook