ЦАЦАРОВ СИ ТРЪГВА! А ГЕШЕВ КОГА?

January 13th, 2022 | by vencio1980
ЦАЦАРОВ СИ ТРЪГВА! А ГЕШЕВ КОГА?
горещи теми
0

Председателят на антикорупционната комисия Сотир Цацаров ще напусне поста си. По тоя начин явно Цацаров иска да избегне унижението ,което го очаква при очакваното бъдещо негово уволнение.

Той ще поиска да бъде освободен от 1 март, когато се очаква да внесе годишния отчет за работата на Комисията на противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) в Народното събрание. Тогава ще станат ясни и мотивите му за оставката.

Две години след като застана начело на КПКОНПИ така и не се състоя исторически поврат в „борбата” срещу корупцията и реално отнемане на незаконно придобито имущество. Бухалката се държеше и удряше  селективно, така беше и когато заемаше длъжността Главен прокурор. Така е и сега, със сегашният. Действията на двамата отнеха част от достойнството на Българина и тотално нарушиха усещането му за справедливост в Държавата.

До този момент ние нямаме нито едно разкрито голямо корупционно престъпление.  Гешев трябва моментално да последва примера му !

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook