Цветанов наглее: ГЕРБ няма тролове!

November 22nd, 2016 | by vencio1980
Цветанов наглее: ГЕРБ няма тролове!
горещи теми
0

Цветан Цветанов продължава в типичният си стил. Въпреки загубата на изминалите избори, бившия вътрешен министър продължава да е по-нагъл отвсякога. В студиото на „Здравей, България” зам.-председателят на ГЕРБ, заяви и най-гомяната глупост :”Не сме имали тролове, които да пишат срещу политическите ни опоненти. Кампанията ни винаги е била лице в лице с българските избиратели”

Всички нормални хора виждаха, как в продължение на години, множество герберски тролове се опитваха да променят обществените нагласи в интернет пространството. Добре организираната машина, поддържаше десетки фалшиви профили ,част от които използваха явни обиди и целенасочено разрушаваха комуникацията , а други бяха маскирани като по-умерени подръжници.

Цветанов продължи с наглостите , като каза ” Няма да си подам оставката след загубата на президентските избори. Цецка Цачева изпълва с функционална компетентност това, което имахме като искане – тя да бъде президент на страната.Правим задълбочени анализи и целим да бъдем обективни в резултатите, които постигнахме ”.

Явно, че на този човек му трябват още няколко загуби, за да изтрезнее.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook