”ЧЕСТЕН” ГЕРБаджийски КМЕТ ПЛАТИ 1/4 МИЛИОН ГАРАНЦИЯ!

February 2nd, 2018 | by vencio1980
”ЧЕСТЕН” ГЕРБаджийски КМЕТ ПЛАТИ 1/4 МИЛИОН ГАРАНЦИЯ!
горещи теми
0

Арестуваният кмет на Септември Марин Рачев е освободен срещу парична гаранция от 250 000 хил. лв. Никой от прокуратурата, обаче не каза откъде Рачев има 1/4 милион лева,след като е на заплата от 1200 лв. Не е ли повод, наличието на такава сума за ново разследване към него.

При обиск в дома му, в нощното шкафче на кмета са намерени копия от справки на ДАНС, касаещи местните избори през 2015 г. Още един повод прокуратурата да се самосезира !

Освен кметът, с повдигнато обвинение за документни престъпления е и служител на общината. При обиските са намерени листи, на които имало написани въпроси и отговори за това как да се действа и какво да се отговаря в случай на арести и полицейска акция.

Освен това разследващите намерили и тефтер, в който били записани имената на фирми и суми, свързани с дейности на общината.

По-рано през деня в Септември бе организиран мащабен протест  в защита на арестувания  кмет на общината Марин Рачев.Почти всички от около 100-те ”протестиращи граждани” бяха с еднакви, явно ”спонтанно ” направени плакати с лика на Рачев. Явна беше и приликата им в цвета на кожата им. Повечето от хората, изразяващи ”гражданската си позиция”, така и не успяха да отговорят с какво конкретно Рачев е променил според тях облика на Септември.

2111554053

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook