ЧУДОВИЩЕН КРАТЕР ПОГЪЛНА КОЛА ВЪВ ВАРНА!

August 30th, 2017 | by vencio1980
ЧУДОВИЩЕН КРАТЕР ПОГЪЛНА КОЛА ВЪВ ВАРНА!
градска инфраструктура
0

Дупките във Варна станаха съвсем нормална гледка. Еволюцията вече им е стигнала такива размери ,че е по-добре да бъдат наричани кратери. Именно такъв се е отворил в близо до пощата в квартал Левски. Кратерът е бил толкова голям, че е погълнал цяла кола.

Изнервеният водач на VW Golf коментира ситуацията така :

“Проблемът е в дупките във Варна. Толкова са много и дълбоки, постоянно стават катастрофи, чупим си колите. От това следват пак катастрофи…Аз питам къде е кметът? Той със самолет ли пътува?
Ако във всяка една дупка забием табела с неговата снимка, дали ще се оправят нещата?”

Явно под тежестта на возилото, скорошните дъждове и некачественото ремонти на пътища и ВИК (патент на кмета Портних), асфалта е поддал и се е образувал приличен кратер ,в който са попаднали  колелата на автомобила.

Явно освен за най-добър град за живеене, Варна трябва да бъде обявен и за най-опасен град. Чудовищните ями по пътища и тротоари са нормална ледка за града и са в пълен противовес на общият овчи възторг на феновете на Портних, които не спират да заливат пространството с оди за Общинската власт. Красиви саксии, цветенца и един фонтан образуват криворазбраното възприятие на овцете за ”променен град” и за ”възход на морската столица”.

Истинските проблеми са все още налице и колкото да ни заливат с пропаганда, те си остават!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook