Що е то ”ЧАС ПИК” и има ли го по бул.Левски ?

May 2nd, 2019 | by vencio1980
Що е то ”ЧАС ПИК” и има ли го по бул.Левски ?
градска инфраструктура
0

“Революционният”  булевард “Левски” вече е готов и трябва да облекчава трафика във Варна. С тази цел в мегапроекта бяха инвестирани над 120 милиона лева и близо 2 години неуморна работа. Още със самото презентиране на проекта основните доводи за реализирането му бяха именно да разтовари трафика в града. Ясно е ,че Варна имаше ( и все още има ) сериозни инфраструктурни проблеми, които още повече се засилват и от гъстотата на заселеност , многото коли и специфичната география на града.

Да, на Варна са необходими мащабни проекти, които да подчертаят индивидуалността на града, но те трябва да са правилни и съобразени с потребностите. Много експерти, още преди месеца изразиха съмнение около целесъобразността на проекта. Близо 130 милиона да се хвърлят за пътна отсечка,която свързва квартал Левски с Максуда си е наистина всичко друго ,но не и от важно значение за Варна.

И така, във Варна проблемите пак остават! В ЧАС ПИК придвижването по основните булеварди “Цар Освободител”, “Сливница”, “Владислав” и “Девня” е кошмарно! Как стоят нещата в градската магистрала “Левски” ? Ето снимки от днес ( снимките са направени около 17.30 часа)

123456

1234567

12345678

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook