100 млн.инвестиции и 200 нови работни места от RyanAir за Бургас!

September 27th, 2017 | by vencio1980
100 млн.инвестиции и 200 нови работни места от RyanAir за Бургас!
градска инфраструктура
0

RYANAIR разкрива своя постоянна база в Бургас. За целта са инвестирани 100 милиона долара и е закупен самолет Боинг 737. От следващата година компанията ще обслужва 10 нови маршрута, които ще свържат по въздуха Бургас с летища в 6 държави – Милано в Италия, Тел Авив в Израел, Рига в Латвия, Братислава в Словакия, Мюнхен, Франкфурт и Дюселдорф в Германия, Варшава, Краков и Жешов в Полша. Два от маршрутите ще се обслужват целогодишно, два пъти седмично – до/от Мюнхен и Милано. По останалите ще се лети от март до есента, така че това ще помогне за удължаване на туристическия сезон в града и региона.

От RYANAIR поеха ангажимента чрез новоразкритите маршрути да обслужват над 250 000 клиенти годишно, като за целта поддържат 200 работни места на Летище Бургас.

Първите билети на RyanAir за полети от Бургас догодина /стартът е през март/ могат да бъдат закупени през сайта им от утре на цена 15 евро.

Поредната голяма инвестиция в България отново заобиколи Варна. Най-големият нискотарифен превозвач в Европа избра Бургас , пред т.н Морска Столица. Защо ли?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook