100 млн.лева за парка в Аспарухово и три улици! Проблема с наводненията остава нерешен!

November 30th, 2015 | by vencio1980
100 млн.лева за парка в Аспарухово и три улици! Проблема с наводненията остава нерешен!
градска инфраструктура
0

С  100 млн.лева следващата година ще бъдат  ремонтирани основните улици в квартал Аспарухово – “Първи май“, “Народни будители” и “Кирил и Методий“.Предвиждат се и нови пейки за парка и велоалеи. Всичко това за скромната сума от 100 000 000 млн.лева!

Невидимият кмет избухна в социалната мрежа по този повод с думите :

“С проекти за 100 милиона лева ще преобразим район Аспарухово! Богат с уникалното съчетание на море, прекрасна плажна ивица и парк, Аспарухово има огромен потенциал за развитие и ще се превърне в образцов район на Варна.”

Интересното , е че той нищо не спомена за парка и за красивите картинки които рекламираше в предизборната си кампания.Припомняме ви, че трайно рекламираните от Портних красиви анимации за парк Аспарухово се оказаха взети от архитектурния проект на словенската фирма Bruto.
проект парк 3проект парк
За какво тогава ще отидат тези пари? Част от тях са за три улици, а другите? Кой е новият проект на парк Апарухово? Г-н Портних хубаво е , че пак ще правите саксийки и градинки, но вие знаете ли кой е основният проблем на квартала?  В Аспарухово все още не е започнало строителството и ремонта на охранителните канали. Продължава и незаконната сеч в гората, сочена като една от причините за бедствието през юни миналата година. А ако не дай си боже се случи пак нещо подобно? Какво ще остане от тези 100 млн.лева? НИЩО! Всичко ще замине с водата в морето!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook