111-то място: Гръмки статии в стил “Работническо дело” хвалят “неуморната работа” на кмета на Варна

September 23rd, 2020 | by gino
111-то място: Гръмки статии в стил “Работническо дело” хвалят “неуморната работа” на кмета на Варна
градска инфраструктура
0

“Кметът на Варна Иван Портних, който явно стриктно спзва мотото на ГЕРБ – “Работа и пак работа”. Подобно на партийния лидер и премиер на страната Бойко Борисов и градоначалникът не почива, а използва празничния ден за инспекция на инфраструктурните обекти в града.” – това пише днес варненска медия в статия озаглавена “Работа и пак работа”. Гръмката “статия” в стил “Работническо дело” от периода на късния комунизъм хвали неуморната работа на кмета.

В бързината да пуснат “горещата новина” статията и дори заглавието са пълни с правописни грешки, но кой ти гледа…  Щеше да бъде смешно, ако не е толкова тъжно и жалко…

По ирония точно в деня на хвалбата, новоремонтирана фуга на Аспарухов мост дефектира, а уж ремонтиран варненски подлез се срути и само щастлива случайност е, че тези два случая не доведоха до трагичен случай.

_114499170_index_promo_fincen_version03_976-nc

 

Колко работи кмета варненци виждат всеки ден и не е нужно да ги облъчват с такива гръмки хвалебствия. При годишен бюджет от над половин милиард лева Варна е потънала в боклуци, презастроена, с разбити тротоари, с неремонтиран Аспарухов мост, без индустриална зона, но с …… нов паркинг. Браво, кмете!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook