Илиян Василев: Ако не е ви е ясно, Борисов ще прави преврат

October 11th, 2021 | by gino
Илиян Василев: Ако не е ви е ясно, Борисов ще прави преврат
ваши репортажи
0
Ако не е ви е ясно, Борисов ще прави преврат. Сега са пътностроителните фирми, след това ресторантьори, след това потребители, администрация.
Най-големите касови наличности са в подобни пътностроителни фирми. Получили са огромни пари, но сега няма с какво да се разплатят. Защо ли? Защото на каса са изтеглили пари за да ги дадат за рушвети и не е останало за да се разплатят.
Един от триковете, които използват е сега да си раздадат бързо дивиденти, за да оправдаят липсата на пари в касата или да закупят ниви и други нискостойности имоти на по-високи стойности. И отгатнете къде са имотите ???? Естествено по трасетата на магистралите, за които дори няма проект.
Едно качество му липсва на Радев – твърдост и решителност. Започна много да се съобразява, сакън по-решителни действия да не се отрази негативно на кампанията му, а Борисов си трупа дивиденти.
НАП какво спи, ДАНС? Характер трябва господа, за да измъкнете колата от калта и капаните на Доган и Борисов. И разбира се ум.
Комитова има нужда от подкрепа, не се крийте зад политическите си образи. Фандъкова дава разрешение, но МВР не спира тежкотоварните машини извън София, както е правела преди?! Нещо да ви говори това.
Май пак трябва гражданите чрез протести да спират Борисов и Доган, защото “лидерите” им нямат топки.
Илиян Василев, Фейсбук

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook