MTV РАЗТЪРСИ ВАРНА! ЗА БУРГАС ОСТАНА БЕЛОСЛАВА!

July 16th, 2017 | by vencio1980
MTV РАЗТЪРСИ ВАРНА! ЗА БУРГАС ОСТАНА БЕЛОСЛАВА!
градска инфраструктура
0

MTV  разтърси Варна и поне за ден и върна короната на Морска Столица. Вчера близо 30 000 зрители изпълниха южния плаж на Варна за партито на летния сезон в България. MTV Presents Varna Beach събра световни (BEBE REXHA, STEVE AOKI, JONAS BLUE, REDFOO LMFAO, TINIE TEMPAH, GORGON CITY, R3WIRE & VARSKI, SUPERHERO DJs ) и български музикални звезди, а грандиозното шоу започна още през деня и завърши след полунощ.

мтв 2

 

 

 

 

 

 

Мощен звук и много емоции завладяха варненския плаж. Хиляди зрители пяха и танцуваха в продължение на близо 12 часа.Заедно с големите звезди на MTV на сцената се качиха и родните изпълнители Поли Генова и Павел и Венци Венц, както и финалистите от Х Factor Дара и Кристиян Костов.

мтв 4

 

 

 

 

 

мтв 5

 

 

 

 

 

Масовата еуфория не само във Варна, но и в цяла България направи страхотна реклама на нашият град. Събитието ще бъде излъчено многократно по телевизионният канал MTV,което неминуемо ще е само позитив за град като Варна. Очакванията са MTV Varna beach да стане ежегодно мероприятие,което автоматично превръща Варна в перла на Черноморието.

mtv 1

 

 

 

 

 

На фона на грандиозното събитие, културната програма на Бургас изглеждаше направо смешна. ”ТОП” певицата Белослава забавляваше Бургазлии, които тази година явно тежко ще преглътнат това, че ще са в сянката на Варна.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook