PR from Bankia! Бойко свика кризисен щаб…..без да има криза!

January 4th, 2017 | by vencio1980
PR from Bankia! Бойко свика кризисен щаб…..без да има криза!
горещи теми
0

Взел си поука от последната си издънка, покрай снеговалежите на 30 декември, Бойко направи поредният си евтин PR. Суперчовекът от Банкя свика  национален щаб, във връзка с прогнозите за усложняване на метеорологичната обстановка в страната. Щабът се ръководи от вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова. В щаба участват още и  министрите  на транспорта, на енергетиката, заместник-министрите на регионалното развитие и благоустройството, на земеделието и храните и на здравеопазването, зам. главният секретар на МВР Георги Арабаджиев, директорите на “Пожарна безопасност” Николай Николов, на “Национална полиция” Христо Терзийски, на Националния институт по метеорология и хидрология при БАН проф. Христомир Брънзов, експерти от “Пътна полиция”, Агенция “Пътна инфраструктура” и Министерството на отбраната.

Както се казва цялата Държава е впрегната за очакваните в края на седмицата снеговалежи и рязко застудяване. Изненади не би трябвало да има! Не трябва,ако в този щаб вземат превантивни мерки.Какво обаче са решили умните глави в него ? Хората да не пътуват между 5 и 7 Януари и при влошени метеорологични условия ще се спира движението на тежкотоварни автомобили над 12 т по участъци от републиканските пътища.

Това ли ти я кризисният щаб Бойко ? Това ли са ти мерките ? Някой превантивно ще обработили пътищата със сол, пясък или други препарата против заледяване, по най-важните пътни участъци в страната? Мобилизирани ли са допълнително техника и хора  за почистване на очакваният сняг?

 

Да, това са най-ефективните мерки. Като няма движение по пътищата, няма да има заседнали коли и хора в преспите. Няма бедстващи, няма проблем. Няма проблем……защото кризисният щаб се води от Бат Бойко. Наближават избори и Бойко има нужда от излъскване на имиджа и засилване на усещането за супергерой,който е навсякъде, без който всички ние сме загубени. Борисов сигурно е единственият премиер в Европа, който обикаля страната си, за да гледа кой как  чисти сняг по време на зима. За по-елементарните гласоподаватели това си е зрелище и отговорност , но за трезвомислещите хора е признак на слаба организация и изобщо за слаба държава. А тази държава се управлява именно от Бойко!

 

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook