Марешки се отказа да е президент ! Продължавал борбата с картела в горивата!

July 11th, 2016 | by vencio1980
Марешки се отказа да е президент ! Продължавал борбата с картела в горивата!
горещи теми
0

Бизнесменът Веселин Марешки обяви, че се отказва от кандидат-президентската надпревара.  Той посочи две причини за това:

Първата причина е желанието му да се концентрира “върху родолюбивото и патриотично дело – разбиване на картела в горивата. Втората причина била  имената на няколко от кандидатите за поста на държавен глава , която показвала “несериозността, с която партиите гледат на тези избори” .

Марешки заяви, че в четвъртък, 14 юли 2016 г., в Добрич ще направи първата структура на Националното Освободително Движение “За Чиста и Свята Република“.

“Ако преди 150 години сме говорили за физическа свобода, днес става въпрос за друг тип – свобода да не бъдем ограбвани, свобода да бъдем образовани, свобода да избираме как да живеем”, обяснява избора на името Марешки.

Думите на г-н Марешки най-общо звучат чудесно , но като вникнем в тях излизат няколко важни въпроса. Няма как един човек да има свобода, като е беден! Вместо да се съсредоточава в това да сваля цените, г-н  Марешки е добре да помисли върху това как ще повиши доходите на гражданите. А доходи не се покачват като продаваш с няколко процента по-ниско от конкурентите- нафта и лекарства. Това са стоки на които влияние оказва световният пазар, а не г-н Марешки ! Да, спестяването на някой лев на бедния народ е добре дошъл за него, но не решава кардинално проблемите. А те са: ниски доходи, липса на инвестиции, липса на реформи в образованието и липса на всякакви перспективи за бъдещето на Държавата.

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook