”Морската столица ” с тротоари като на село !

July 18th, 2015 | by vencio1980
”Морската столица ” с тротоари като на село !
ваши репортажи
0

Екипът на varnahot.com има ”удоволствието” да ви представи един от многото разбити тротоари във Варна .В случая става въпрос за тротоара на  ул.Славянска до музикалното училище .Това е в самият център на уж прекрасният ни град ,борещ се все за това да е някаква столица . На същата улица има и детска ясла ,а невъзможността да се премини по него кара майки с малки деца да вървят по платното за движение рискувайки своя и на децата си живот.

20150715_180951

Освен със счупени плочки тротоара е непроходим заради гъстата растителност по него .

20150715_181057

Състоянието на тротоара е такова по цялата дължина на улицата .

Г-н Портних един съвет от нас .Преди да искате да получите дежурното ”Браво кмете ” е добре да се разходите малко из центъра на Варна и да видете на какво прилича града ви .Няма един нормален тротоар ,няма една улица без дупки .Асфалтирането на 2 булеварда за мандата ви не ви освобождава от отговорност да работите по вътрешната инфраструктура на града .

Ние знаем ,че от PR гледна точка е по-добре за Вас да оправите някой главен булевард който ще го види всеки .Но дали това е по-добре за града ни ?

И нека да ви припомним думите на Премиера Бойко Борисов при едно от последните му посещения в град Варна .Министър Председателя каза ,че разчита на всички да показват грешките в управлението на града и да подават сигнали за нередности .Ето с този репортаж ви ги подаваме и очакваме реакция от Вас .

По-лошото в случая е ,че до момента г-н Портних се показвате като човек без ясна визия за развитието на града ни и без абсолютно никакви планове за това какво трябва да се прави във Варна през следващите години .Добре ,че е г-н Бойко Борисов да помогне на града ни за да имаме асфалтирани бул .Княз Борис ,бул .Владислав и реконструкцията на ДКС .

Напомняме ви ,че това обаче са Държавни пари а не Общински .Когато се раздават пари от Държавата това може да предизвика завист и омраза от жителите на други части в България които нямат благоразположението на Премиера .Нас гражданите на Варна ни интересува по какви Евро-проекти работите в момента ,защото всичко направено до момента дължим не на Вас ,а на г-н Бойко Борисов .Вие какво ще направите г-н Портних ,кога ще работите ? Можете ли да вършите друго освен да усвоявате и да харчите Държавни средства ?

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook