Обещано и неизпълнено от Портних: 11.2013г.-”Махаме бараките за дюнери от главната улица”

August 12th, 2016 | by vencio1980
Обещано и неизпълнено от Портних: 11.2013г.-”Махаме бараките за дюнери от главната улица”
градска инфраструктура
0

Датата е Ноември 2013 ! В едно от множеството си, изпълнени с оптимизъм,гръмки интервюта Портних заявява : ” Централната пешеходна част на Варна от бул. „Княз Борис“ до Катедралата най-после ще заприлича на европейска. Вместо дюнеркебап край новоизградените три фонтана ще има места за отдих, градини и ефектно осветление. Точно където в момента се намират бараките за дюнери пък има подземие, в което ще се помести техниката за озвучаване на водната атракция, а друга част ще бъде превърната в галерия. И това не са само голи обещания.”

Казаното е по повод подписания договор с фирмата изпълнител, която изгради новия облик на пешеходната зона. От обещаното обаче няма и грам изпълнено! Точно обратното площад Независимост е с големи мазни петна, които са около всяка от пейките пред Съдебната палата . Неприятното мръсно покритие е резултат от това, че често клиентите на близките заведения за бързо хранене консумират закупените дюнери или закуски на пейките пред сградата на съдебната институция.

петна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За пореден път обещанията на Портних остават неизпълнени.Подобна е ситуацията за подземните контейнери за боклук. Много пъти ЩЕ, много пъти ”Браво кмете”, а никакъв резултат!

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook