Новият асфалт на Портних пропадна!

December 2nd, 2015 | by vencio1980
Новият асфалт на Портних пропадна!
градска инфраструктура
0

Новият асфалт на бул .Мария Луиза е пропаднал! Вече втори ден хлътването  става още по-голямо.За някой може да е странно като се има впредвид, че преди няколко месеца възловият булевард в града бе реновиран след скъпоструващ ремонт, но не и за varnahot.com. Още тогава ние предупреждавахме, че стъргането на асфалт и полагането на 2-3 см нов след това няма да реши проблемите. Това са леки козметични процедури, които имат живот няколко месеца или в най-добрия случай година-две. Такава възлова отсечка в центъра на града, която е и изключително натоварена се прави както се казва ” един път” .

asfaltasfalt 2

Няма как да премахнеш 2-3 см от горният слой на стара настилка и веднага да положиш същото количество нова такава. Тук трябва всичко да се премахне до едрият чакъл, да се трамбова добре, след това да се нанесат слоевете с новата настилка. Това обаче Портних не го направи! Бързаше за изборите, а и така е много по-евтино :) …ще остане нещо и за настрани.

А още не е дошла и зимата.Всеки може да си представи какво ще стане като започнат обилните снеговалежи и времето стане студено.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook