Кривите плочки на Портних струват 1300лв на кв.метър !

February 19th, 2016 | by vencio1980
Кривите плочки на Портних струват 1300лв на кв.метър !
градска инфраструктура
0

Безумният ремонт на централната улица  който завърши преди дни остави изключително неприятни впечатления за качеството на извършената  работа. Участъкът от хотел Черно Море до входа на Морската градина струваше държавни пари  в размер на 3.7 млн лева. Посочената отсечка е  са само 200 метра дължина и с ширина около 14-15. Грубите сметки показват 3000 кв.метра за плочки и подземна канализация за 4 000 000 лв. Това си е 1300 лв на кв.метър.!!!!!

Данъкоплатците уж платиха за нещо по-хубаво, но какво получиха за сметка на това ? Криво наредени павета, всяко с различна фуга. На места някой участъци са пропаднали или просто не са нивелирани от ”качествената работа” на братските фирми на кмета Портних.

Ние от Varnahot.com  ощ тогава предупредихме, че такъв ремонт в момента не е наложителен и меко казано е безумен.Кому беше е нужно да се рушат добре положени павета и все още здрави за да се положат нови същите такива? Нужно беше за този който ще усвои парите и ще открадне половината от тях!

Безмислието  на този ремонт се допълва и от факта на какво приличат съседните на споменатата отсечка улици. В тях няма нито една здрава плочка. Улиците Славянска ,Петко Каравелов ,Македония ,Баба Рада които са само на 5 метра от иначе лъскавият център на Варна са като декор от филм за втората световна война. Тук плочки не са сменяни поне 30-40 години.

111

 

 

 

 

 

112

 

 

 

 

 

 

Близо 4 млн.лева потънаха ейй така ….за криви павета …..Снимките казват всичко:

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook