Портних на последното позорно място в класацията ”Кмет на месеца”!

January 30th, 2016 | by vencio1980
Портних на последното позорно място в класацията ”Кмет на месеца”!
градска инфраструктура
0

Остават само 2 дни до края на гласуването в конкурса „Кмет на месеца“ за януари. Темата, по която се съревновават градоначалниците е „Най-добра коледна украса“.

При големите общини с население над 50 000 души, кметът на Хасково Добри Беливанов запазва своето лидерство, като към момента събира 46%. Непосредствено зад него с едва 5% по-малко е градоначалникът на Бургас Димитър Николов.

кмета

 

 

 

 

На трето място е кметът на Велико Търново Даниел Панов с 14%, а на предпоследно  място  е градоначалника  на Благоевград д-р Атанас Камбитов с 8%.

Първо място, но отзад напред се заема от кмета на Варна Иван Портних ! Последното място в престижната класация е отредено на уж много успешния кмет на града ни. Прави впечатление и темата по която Портних остава на незавидното последно място -„Най-добра коледна украса“. Именно украсата за коледа винаги е била най-впечатляваща във Варна, винаги другите градове са се учили от Варна! Но не и сега! От първо място в този показател, вече сме на последно! Упадъкът на Варна тепърва предстои и в други области. От началото на управлението на Портних се сринахме до 5-та позиция в класацията за средна работна заплата и 6-то място по инвестиции. Варна от втори по-значение град , вече се превърна в една дълбока, добре украсена провинция!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook