БОРЕЦ СРЕЩУ МОНОПОЛИ И ЗАЩИТНИК НА ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА МОЖЕ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА ВАРНЕНЦИ В ПАРЛАМЕНТА!

March 25th, 2017 | by vencio1980
БОРЕЦ СРЕЩУ МОНОПОЛИ И ЗАЩИТНИК НА ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА МОЖЕ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА ВАРНЕНЦИ В ПАРЛАМЕНТА!
ваши репортажи
0

След няколкомесечна предизборна кампания,всеки един от нас отново е изправен пред избора да посочи своя избранник който да го представлява в парламента. Кандидатите за власт са много , скрили се зад мощните партийни структури. Известни люде, загубили връзка с обикновенните граждани ни се поднасят като кандидатите, които уж трябва да работят за развитието на регион Варна. Повечето от тях обаче почти не са посещавали нашият град, или са крайно незапознати с реалните негови проблеми. Кандидатури като на Стефан Данаилов (колкото и голям актьор да е,с всичкото ни уважение към него) и Лиляна Павлова ( с уважение към нейната работа като министър), няма как да пренесат в парламента истинските потребности на Варна и региона, тъй-като те просто не са наясно с тях. Това са хора, които са спуснати като задължителен избор от партийните централи  в София, целящи да затвърдят масовото овчедушие на повечето избиратели в България. Избиратели,гласуващи не за личност , а за партия.

petyr_nikolov-758x460

 

 

 

 

 

 

На фона на масовите билбордове на партии, осеяли целият ни град, прави впечатление позитивната кампания на един човек- адвокат Петър Николов. Не искаме да използваме за него думата кандидат -депутат, а човек ,защото той наистина се е доказал като такъв . Адвокат Петър Николов , отдавна проявява своята гражданска позиция и чувство за справедливост. Известен е на Варненската общественост с няколко знакови дела срещу редица монополисти и в защитата на човешките неправди, които младият адвокат води съвсем безрезервно. Ето и някой от тях:

ПРЕЗ 2014 ГОДИНА ПРИНУЖДАВА БЪЛГАРИЯ ДА РАЗКРИЕ ДОГОВОРИТЕ ЗА КОНЦЕСИИ НА ЗЛАТО – ДЕЛОТО ЕДРЕВ.
ОСЪЖДА БАНКОВИЯ КОНГЛОМЕРАТ УНИКРЕДИТ ДА ВЪРНЕ НАДВЗЕТИ ПАРИ НА МЛАДО СЕМЕЙСТВО. РАБОТИ ЗА ВРЪЩАНЕ ДЕЦАТА НА МАЙКА ОТ СЛИВЕН, ДАДЕНИ ЗА ГЛЕДАНЕ ОТ РОМИ.
ПОМАГА ЕНЕРГО-ПРО ДА ПУСНЕ ТОКА НА СЕМЕЙСТВО С ДВЕ ДЕЦА, КОИТО ОТ ДВЕ ГОДИНИ ЖИВЕЯТ БЕЗ ТОК.

Младият адвокат от Варна вижда в това да си представител на народа, не работа , а призвание! Призвание, което идва от хората и което е да служи на хората !

Петър Николов е единственият до момента кандидат за народен представител ,който се отказва от заплатати си в полза  на даровити и ученолюбиви млади българи, както и  бедни семейства и болни хора. Ние ще подкрепим този млад човек с бюлетина номер 17 и преференция номер 9 . Защото гласуваме за личност, а не за партия!

петър николов

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook