ДАЙТЕ МУ НА ТОЯ 100 МЛН. ЗА КАНАЛИЗАЦИЯ! ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ!

July 26th, 2018 | by vencio1980
ДАЙТЕ МУ НА ТОЯ 100 МЛН. ЗА КАНАЛИЗАЦИЯ! ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ!
градска инфраструктура
0

Варна отново е под вода. Само за около 6-7 минути дъжд,целият град стана непроходим. Миналият месец, след поредното наводнение на Варна, кмета на града най-сетне взе отношение по темата. Пред избрани медии Портних заяви, че за проблема с наводненията във Варна се знае от много години, но за решаването му необходими 100 млн. лв.!?! Е, дайте му ги на тоя тия 100 млн.лева ! Да го видим какво ще измисли тогава,като след поредният дъжд сме пак под вода.

Нека да ви припомним,че по времето на управлението на Портних , именно заради наводнение в Аспарухово загинаха 13 човека! Днес варненци отново бяха подложени на опит за убийство !  Улиците в Морската столица станаха непроходими за коли и пешеходци, и то само след няколко минути летен дъжд.

Варненци от години си знаят, че след всеки дъжд градът става като Венеция. Вече близо пет години Варна се управлява от кмета Иван Портних, а още с идването си той обеща на варненци подмяна и ремонт на цялата канализационна система. На няколко пъти той уверено заявяваше, че ЩЕ сложи край на наводненията. Какво свърши кмета по въпроса – едно голямо НИЩО!

Дайте му на човека – той можа да усвоява с размах! Виж да решава проблемите на града обаче не му се отдава! Време е Портних да спре да се упражнява над Варна, че буквално потопи града!

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook